2016. június 17., péntek

Legyen Ön is milliomos! - Offline, kérdésszerkesztővel

Magyarország egyik, ha nem valaha volt legsikeresebb itthoni vetélkedője volt a Legyen Ön is milliomos. Hétköznap esténként sok helyen szinte családi program volt, hiszen együtt gondolkodhatott a família, és csodálkozhatott rá az izgalmas kérdések olykor meglepő válaszaira.

Sorkérdéseket is írhatunk a kvízeken kívül
Az élmény ma is átélhető, kicsit kisebben, de úgy, hogy akár mi is lehetünk a műsorvezetők. A népszerű játéknak ugyanis létezik letölthető verziója, ahol saját magunk szerkeszthetjük a kérdéseket, rakhatjuk össze a tematikát, így szinte bármiből csinálhatunk összefoglaló kvízt, vagy témabevezető, ismétlő kérdéssort.

A játék előnye, hogy nagyon jól csinálták meg benne a régi segítségeket: a telefon szövegesen jelenik meg, természetesen a közönség és a felező ennél könnyebb feladat volt a készítőknek.

A "közönség" igyekszik segíteni
A programban nagyszerű kikapcsolódást nyújthat számunkra, amiben a kvízek mellett sorkérdéseket is gyárthatunk, igen változatos témákban.

Ha szimpatikus a játék, ezen a linken ingyenesen letöltheted gépedre.

Spiller András 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése


Linkgyár linkkatalógus linkgyűjtemény Linkland linkkatalógus Németországi magyarok link-katalogus
Linkajánló Weboldal linkkatalógus Burkolás Újpalota, Rákospalota, Újpest! Burkoló munka XV kerület!Zalakarosi szállás árak
BASAWEB - honlapkészítés
Igényes honlapok készítése!