2016. május 26., csütörtök

Spotify - Zenehallgatás letöltés nélkül

Egy sokak által használt, ám az oktatásban kétségkívül ismeretlen alkalmazás a Spotify. Ebben minden bizonnyal fizetős jellege is közrejátszik, hiszen a mai világban az emberek egy jelentős hányada nemigen szokott költeni a művészeti értékekre - ez vonatkozhat a DVD-ktől a zenei albumokon át a modern festményekig szinte mindenre.

Az albumok mellett lejátszási listákat is készíthetünk
Önmagában én sem biztos, hogy letöltöttem volna a programot, de a telefonos előfizetésem mellé kifejezetten kedvezően jött némi minimális összegért 200 mega plusz mobilinternet, illetve a 2 gigányi korlátlan zenetárolás. 

A kedvenc albumaim mellett kifejezetten ritka alkotásokat is jó minőségben találtam meg, emellett komolyzenei alkotások tárháza nyílhat meg előttünk.



Jómagam például kifejezetten előnyösnek tartom, hogy az iskolai kazetta-magnó kombináció helyett telefonunkon, tabletünkön vagy laptopunkon is bevihetjük az órára a komolyzenei alkotásokat, ráadásul Bach, Haydn, Mozart, Debussy, Smetana és Puccini művei egyetlen helyen tárolhatók, akár egyazon lejátszási listában, akár korszakonként, stílusonként elkülönítve a szerzeményeket. Ráadásul egyes szerzeményekhez dalszövegeket is találhatunk, így népdalokat is interaktívabban tanulhatunk a segítségével.

Ha szimpatikus az alkalmazás, keress rá, vagy ezen a linken magyar nyelven is letöltheted, és ingyenesen kipróbálhatod.

Spiller András

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése


Linkgyár linkkatalógus linkgyűjtemény Linkland linkkatalógus Németországi magyarok link-katalogus
Linkajánló Weboldal linkkatalógus Burkolás Újpalota, Rákospalota, Újpest! Burkoló munka XV kerület!Zalakarosi szállás árak
BASAWEB - honlapkészítés
Igényes honlapok készítése!