2016. május 30., hétfő

Puzzle Bridges - fejtörők mindenkinek

Ezen a napon a vizsgákra való készülés mellett pihenés gyanánt elővettem egyik kedvenc oldalamat, ahol számos fejtörő feladatot lehet fellelni, és amelyet korosztálytól függetlenül bárkinek tudok ajánlani.

Ilyen volt => ilyen lett
A puzzle-bridges.com oldalon a személyes favoritot, a hídrejtvényt találhatjuk, ahol magunk választhatjuk a pálya méretét, valamint a nehézségi szintet, akárcsak a sudoku, a dominó, a lámpajáték vagy éppen a shikaku esetén.

Mindegyik játékból hetente jön ki egy extra feladvány, amely inkább méretét, mint nehézségét tekintve lóg ki a többi közül.

Takarékoskodni kell a körtékkel - Light-Up
A játékok többségéhez magyar nyelvű leírás is tartozik, így bátran bevihetjük némelyiket kisebb gyerekekhez is, nem csak szakkörre, hanem akár matematikára, akár gondolkodás iskolájához hasonló órára, amennyiben van ilyen a tantervben, hiszen a hídrejtvénnyel például jól be lehet vezetni a gráfelmélet bizonyos fogalmait is.

Ha szimpatikus az oldal, keresd fel a linkeket, továbbá ezen a linken temérdek puzzle-ből is válogathatsz.

Spiller András

2 megjegyzés:

  1. Your article is very smart.I love to browse your diary's posts everyday and that i got vast facilitate from your blog and developed a brand new app how much is spotify premium you'll be able to check.Thanks for wonderful diary.

    VálaszTörlés


Linkgyár linkkatalógus linkgyűjtemény Linkland linkkatalógus Németországi magyarok link-katalogus
Linkajánló Weboldal linkkatalógus Burkolás Újpalota, Rákospalota, Újpest! Burkoló munka XV kerület!Zalakarosi szállás árak
BASAWEB - honlapkészítés
Igényes honlapok készítése!